top of page
Formation assistant IKO

VOTRE PREMIER PAS VERS L'ENSEIGNEMENT DU KITESURF

VOLG EEN OPLEIGING MET ONS

IKO ASSISTENT OPLEIDING

Geef je vooruitgang een boost en maak van je passie je beroep

formation instructeur kitesurf assistant IKO ATC

Opleiding tot Kitesurf Assistant (ATC) - MODULE 2 (live) - Frans

De Assistants Training Course (ATC) is voor onafhankelijke kiters die hun kitecompetenties willen verbeteren of een carrière in het kiten willen. Leer de grondbeginselen van kitesurfen en zet je vaardigheden om in pédagogische competenties. De ATC-cursus bereidt je voor op een job als assistent in IKO-centra over de hele wereld. Je kunt deze cursus ook volgen om je kitesurfvaardigheden te verbeteren en een sterkere en zelfverzekerde kiter te worden.

Word een kitesurfspecialist

VOOR WIE?

16 jaar

minimaal

TIJDSDUUR

5 dagen

40 uren

VOORWAARDEN

Kiteboarder Advanced Niveau minimaal

CAPACITEIT

8 kandidaten

maximaal

Leer de grondbeginselen

Deze cursus is ontwikkeld door elite IKO-trainers, met behulp van beproefde lesmethoden. Het bestaat uit twee modules: de e-learning module 1 (toegankelijk via de IKO-website), die je zelfstandig van thuisuit kunt volgen, en de trainingsmodule 2 op locatie, die plaatsvindt in ons IKO-centrum. Tijdens deze laatste leer je de nieuwste navigatie-, veiligheids- en lestechnieken.

Het is mogelijk om alleen module 1 te volgen om je kennis te verbeteren, echter om uw certificering van Assitent te behalen, is het noodzakelijk om module 2 op locatie te volgen.

Formation IKO
Formation IKO en ligne
Begin online te leren

De eerste module staat online. Je leert de essentiële theoretische concepten van kitesurfen om je voor te bereiden op training op locatie. Registreer voor de cursus om toegang te krijgen tot e-learninginhoud via de IKO-site en deze link.

Deel een unieke ervaring

De tweede module is een training op locatie die wordt gegeven door onze assistent-trainer, examinator die je begeleidt bij het verbeteren van je vaardigheden. Deze training duurt 5 dagen en omvat zowel praktische oefeningen als doorlopende feedbacksessies met andere kitesurfliefhebbers.

cours de kitesurf

Je bent al IKO Assistent*, volg nu de IKO Level 1 Instructeursopleiding

(*) Als je 18 jaar bent, heb je de mogelijkheid om de twee opleidingen na elkaar te volgen!

bottom of page